İlan karşılaştırması yapabilmeniz için en az 2 adet ilan seçmeniz gerekmektedir.


Kapat

'Gayrimenkul yatırım Fonları Hızla Büyüyecek!'

Bu yıl 5.si düzenlenen ve Gayrimenkulde Finansman Modelleri ve Alternatifleri konusunun masaya yatırıldığı Gayrimenkulde Liderler Zirvesi sektör liderlerinin katılımı ile gerçekleşti.

3 farklı oturumun gerçekleştiği zirvede ana sponsorlardan biri olan 24 GPY’nin Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Yeniay “Gayrimenkul Finansmanının Önemi ve Sektöre Olan Katkıları” başlıklı konuşmasında gayrimenkul yatırım fonlarının Türkiye’deki yükselişine dikkat çekti. Yakın zamanda Türkiye’nin en büyük uluslararası Gayrimenkul Yatırım Fonunu kurmak için niyet anlaşmasının yapıldığını belirten Yeniay, “Suudi Arabistan’ın en büyük şirketlerinden biri olan Al- Zamil Grup ile iki ayrı gayrimenkul yatırım fonu için niyet anlaşmasına imza attık. Bu iki fon ile ilgili çalışmalarımızı tamamlamak üzereyiz ve kısa süre içerisinde SPK'ya resmi başvurumuzu yapıyor olacağız. Başlangıç olarak 500 milyon TL büyüklükle faaliyete geçecek bu fonların, kısa süre içerisinde 1 milyar TL büyüklüğe ulaşacağını düşünüyoruz" dedi.

24 GPY olarak gayrimenkul yatırım fonları ile ilgili sektöre ilkleri kazandırmanın gururunu taşıdıklarını belirten Yeniay “Türkiye’de gayrimenkul sektörü yabancı yatırımcılar nezdinde yüksek itibara sahip. Rakamlar da bunu doğruluyor. 2015 yılında ülkemize doğrudan gelen yabancı yatırımın yaklaşık yüzde 35’i gayrimenkule yöneldi. Bu açıdan gayrimenkul yatırım fonlarının ülkemiz için öneminin farkındayız. İlginin yüksek olduğu gayrimenkul sektöründe fonlarla birlikte yerli ve yabancı yatırımcılar profesyonel ve şeffaf bir ürüne kavuştular. Önümüzdeki birkaç yıl içerisinde gayrimenkul yatırım fonları 10 milyar dolarları bulan büyüklüğü yönetmeye başlayacaklar. 24 GPY olarak ilkleri başardığımız bu süreçte ülkemizde gayrimenkul yatırım fonlarının gelişmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

hazır emlak sitesi
Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir
Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir

Eryaman kiralık daire

Eryaman Satılık Daire

Eryaman'da satılık daire

Ankara Eryaman satılık daire

Eryaman'da kiralık daire

Eryaman kiralık ev

Eryaman satılık ev

Ankara Eryaman kiralık daire

Eryaman satılık

Ankara Eryaman'da satılık daire
Eryaman emlak