İlan karşılaştırması yapabilmeniz için en az 2 adet ilan seçmeniz gerekmektedir.


Kapat

Sahibinden kelimesinin günümüzde ki önemi.


Gayrimenkul piyasasında zaman içerisinde gerçekleşen olumsuzluklardan kaynaklanan sebeplerden dolayı gayrimenkul alacak veya kiralayacak günümüz yatırımcısı, gerek sanal ortamda gerekse gerçek hayattasahibinden satılıksahibinden kiralık konusuna öncelik vermektedir. Bu nedenle daha uygun satın alma ve kiralama fırsatı sunulduğundan sahibinden emlak piyasası gün geçtikçe önem kazanmaktadır.

Bunun en önde gelen sebeplerine değinirsek ilk sırada, insanlarımız geçmiş yıllarda bir ürün satın alacağında marka yapmış isimlere yönelip ihtiyacını bu noktada giderme şansını seçiyordu. Son zaman da ise internet sanal ortamın gelişim atağına geçmesi, kullanıcının hizmeti ayağına kadar gelmesini ve seçtiği ürünün diğer eş değerleriyle kıyaslama şansına sahip olması sağlanmaktadır. Bu hizmet sektörünün gelişmesinden sonra, tüm ihtiyaçlarını internet ortamından satın almaya başlayan günümüz kullanıcı artık en büyük ihtiyaçlardan olan barınma ihtiyacını da ortamında gelişen gayrimenkul sektöründen karşılamaya başlamıştır. Yalnız bu alanda da internet gayrimenkul piyasasının en büyük sıkıntılarından bir tanesi de  önce ki yıllar da emlak piyasasında ehliyetsiz ve bilinçsiz emlak danışmanları yüzünden yansıtılmış olan güvensizlik artık internet ortamında mülk sahiplerinin sahibinden kelimesi altında oluşturdukları güven yardımı ile pazarlamaya başlamışlardır.

Sahibinden Satılık , Sahibinden Kiralık kelimeleri günümüzde hatırı sayılır bir güce sahiptir ki başlı başına bir güven teminatı kaynağı haline gelmiştir. Sahibinden kelimesi zaman içerisinde gittikçe önemini arttırmıştır. Bunun diğer nedenlerinden biri gayrimenkul sektöründe yatırımcı satın alacağı veya kiralayacağı gayrimenkul için komisyon ödemesi yapmak istememesinden dir.

Gayrimenkul piyasasında satılacak/kiralanacak gayrimenkul sahibinden ise daha kolay kiralanıp satılmaktadır. Gayrimenkullerin alım, satım ve kiralama işleri ile uğraşan emlak sektörü çalışanları sahibinden kelimesinin gücü karşısında durmaktansa sahibinden kelimesinin gücünü kullanmayı seçmişlerdir. Böylelikle emlak piyasası çalışanları ellerindeki portföyleri internet ortamında malikinden kelimesinin gücü altında ayrıcalıklı pazarlama taktiklerini kullanarak bu doğrultu da sunmaya devam etmişlerdir.

hazır emlak sitesi
Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir
Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir

Eryaman kiralık daire

Eryaman Satılık Daire

Eryaman'da satılık daire

Ankara Eryaman satılık daire

Eryaman'da kiralık daire

Eryaman kiralık ev

Eryaman satılık ev

Ankara Eryaman kiralık daire

Eryaman satılık

Ankara Eryaman'da satılık daire
Eryaman emlak