İlan karşılaştırması yapabilmeniz için en az 2 adet ilan seçmeniz gerekmektedir.


Kapat

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Eryaman'a 20 Bin Kişilik Stat Yapıyor


Ankara Büyükşehir Belediyesi, Eryaman'da 20 bin kişilik dev bir stadyum yapacak. Stadın temeli, 5 Mayıs'ta düzenlenecek törenle atılacak.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Eryaman'a 20 Bin Kişilik Stat Yapıyor


Ankara Büyükşehir BelediyesiEryaman'da 20 bin kişilik dev bir stadyum yapıyor. UEFA standartlarına uygun olarak projelendirilmiş 20 bin kişilik stadın temeli, Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek tarafından, 5 Mayıs Perşembe günü Etimesgut'ta düzenlenecek törenle atılacak.

Başkan Melih Gökçek'in 2016 yılı projeleri arasında açıkladığı önemli projeler arasında yer alan stadyum, 62 bin 255 metrekare arazi üzerine kurulacak ve 37 bin 765 metrekare inşaat kullanım alanına sahip olacak.


Bölgenin doğal eğimlerine uygun olarak ve topografyadan yararlanılarak inşa edilecek stadyum, kolay ve tıkanıklıklara yol açmayacak sirkülasyonuyla, seyirciler, sporcular, basın ve VIP mensupları için güvenli ve hızlı şekilde hareket etme imkanı sağlayacak.

YARI AÇIK KABUK ÇATI SİSTEMİYLE İNŞA EDİLECEK

Stadyum, betonarme prefabrik tribün üzerine dairesel çelik yapı, yarı açık "kabuk çatı" sistemiyle inşa edilecek. Taşıyıcı sistemi çelik strüktür; üstü de yalıtma işlemlerinde kullanılan membranla kaplanacak olan stat, 22 metre yükseklikte olacak; bodrum, zemin ve 2 kattan oluşacak.

METROYLA ULAŞIM

Eryaman Stadyumu, konumu itibariyle sporseverlere ulaşım kolaylığı da sağlayacak. Stadyum, metro istasyonuyla parsel komşusu konumunda bulunuyor.

Harikalar Diyarı'na 1 kilometre, Eryaman - Sincan bağlantı yoluna 1 kilometre, AnkaraÇevre Yolu'na 2 kilometre ve İstanbul Yolu'na 4 kilometrelik mesafede olacak stat, mimari formu nedeniyle de yer aldığı çevreye değer katacak.

hazır emlak sitesi
Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir
Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir

Eryaman kiralık daire

Eryaman Satılık Daire

Eryaman'da satılık daire

Ankara Eryaman satılık daire

Eryaman'da kiralık daire

Eryaman kiralık ev

Eryaman satılık ev

Ankara Eryaman kiralık daire

Eryaman satılık

Ankara Eryaman'da satılık daire
Eryaman emlak