İlan karşılaştırması yapabilmeniz için en az 2 adet ilan seçmeniz gerekmektedir.


Kapat

Ankara'ya Kayak Merkezli Konut Projesi

21.04.2016

Sinpaş Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Sefa Çelik, Ankara’da yapılan Sinpaş Altın Oran evlerindeki sosyal yaşama dikkat çekti. Çelik, “Kayak merkezi yaklaşık 3 ay evvel işletmeye açıldı. Ulaşılabilir bir hal aldı kayak Ankara’da. Ankara’da herkes kayak öğrenebilir, Ankara’da herkes makul ulaşılabilir şartlar altında bir kayak eğitimi alabilir.” dedi.

Çelik, yılın 12 ayı her zaman yapılabilecek kayak merkezi açtıklarını dile getirdi.Ankara Satılık Dairelerde  bulunan herkesin makul şartlarda kayak merkezinden faydalanabileceğini belirten Sinpaş Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Sefa Çelik, ‘Sinpaş Altın Oran Evleri’ ile ilgili bilgiler verdi. Çelik, evler ve sosyal hayat ile ilgili açıklamalarda bulundu. Londra’nın 500 km güneybatısında bir orman içerisinde rizort içinde bir suni kayak pistinden esinlenerek Ankara’da yapılan Sinpaş Oran Altın Evlerinde uyguladıklarını dile getirdi. Yılın 12 ayı kayak yapılabilen bir tesis yaptıklarını ifade eden Çelik, kayak eğitiminin imkanını genişlettiklerini aktardı.

Çelik, konuşmasını şu şekilde tamamladı: “Kalınacak gün sayısı 5 gündür, bu yüzden eğitim alamazsınız. Ekipman kiralamalarını de ilave ettiğinizde ulaşamazsınız, sınırlı bir kesim ulaşabilir. Biz bunun üzerine gittik, dünya üzerinde üç ayrı ülkede geliştirilmiş sistemler var. Bunlardan hangisi daha iyidir, araştırdık. Firma ile görüştük, yaklaşık bir buçuk yıl arazi üzerine kayak merkezi yapılıp yapılmayacağını etüt ettik. Daha önce örneği olmayan bir iş. Yaklaşık 3 ay evvel işletmeye açıldı. Ulaşılabilir bir hal aldı kayak Ankara’da. Ankara’da herkes kayak öğrenebilir, Ankara’da herkes makul ulaşılabilir şartlar altında bir kayak eğitimi alabilir. Hafta sonu, yaz, kış, gelip hem bunun keyfini çıkarabilir hem çocuklarına spor imkanını bulabilir. Dağa gitmenize gerek yok, yüksek fiyatlarla eğitim almanıza gerek yok, konaklamaya gerek yok.”

hazır emlak sitesi
Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir
Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir

Eryaman kiralık daire

Eryaman Satılık Daire

Eryaman'da satılık daire

Ankara Eryaman satılık daire

Eryaman'da kiralık daire

Eryaman kiralık ev

Eryaman satılık ev

Ankara Eryaman kiralık daire

Eryaman satılık

Ankara Eryaman'da satılık daire
Eryaman emlak