İlan karşılaştırması yapabilmeniz için en az 2 adet ilan seçmeniz gerekmektedir.


Kapat

Yatırımın adresi METROMALL

Söğüt ’ın Eryaman’a değer katacak Metromall projesi Mayıs 2017’de teslim edilecek. Metromall’de 5 blok ile ’nin üstü açılabilir ilk AVM’si bulunacak

Söğüt , Eryaman'da Metromall projesini imza atmaya hazırlanıyor. Metromall'ün içinde 5 blok ve 1 AVM bulunacak. İnşaat yetkilileri, yerli ve uluslararası markaların yer alacağı AVM'nin bölgenin alışveriş ihtiyaçlarını karşılayacağını söyledi. Yetkililerin verdiği bilgiye göre burası 'nin üstü açılabilir ilk AVM'si olacak.

FİTNESS VE SPA MERKEZİ
Metromall'de fitness ve spa  de bulunacak. İki yarı olimpik havuzun da yer aldığı Metromall'de sakinlerne Türk hamamı ve sauna imkânı da sunulacak. Metromall, metro istasyonuna 20 saniye, çevreyoluna 2 dakika, havalimanına ise 20 dakika mesafede olacak. Şirket finansmanı ile yapılan 36 ay vade farksız taksitlendirme ve lansmana özel fiyat avantajları da sunulacak. Projede kreş ve sağlık merkezi de yer alacak. Projenin mimarı ise Neşet Güne.

GÜVENLİK VE ESTETİK
Deprem yönetmeliğine uygun olarak gerçekleştirilen Metromall projesindeki bloklar ve alışveriş merkezine radye temel uygulaması yapılacak. Radye temel altında fore kazık kullanılacak. Fore kazıklar temelden 28 metre derine ulaşacak. Böylelikle projenin depreme dayanıklılığı artırılacak. Blokların dış cephelerinde sinterflex kullanılacak. Anti bakteriyel, leke tutmayan ve ısı yalıtımı sağlayan çevreci bir ürün olan sinterflex aynı zamanda dış cephelerin daha estetik görünmesini sağlayacak. Proje sakinlerine özel kapalı otopark alanı da tahsis edilecek.

hazır emlak sitesi
Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir
Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir

Eryaman kiralık daire

Eryaman Satılık Daire

Eryaman'da satılık daire

Ankara Eryaman satılık daire

Eryaman'da kiralık daire

Eryaman kiralık ev

Eryaman satılık ev

Ankara Eryaman kiralık daire

Eryaman satılık

Ankara Eryaman'da satılık daire
Eryaman emlak